Danmarks kontemplative Højskole

Kurser

I år holder vi ikke sommerhøjskole-uger på Gomde i juli. Samtidig har højskoleprojektet fået sin egen forening fremfor som hidtil at være en uofficiel arbejdsgruppe under Gomde. Den nære og varme forbindelse til Gomde er ikke kappet, men fortsætter på nye måder. Højskoleprojektet fortsætter med andre ord, men vi kommer til at afprøve andre formater. Længere kurser. Kortere kurser. Vinterkurser. Andre kursussteder. Sikkert også nogle med kristent / Grundtvigsk fortegn. Vi håber også at komme tilbage til “moderlandet” på Gomde en gang imellem.

Nye aktiviteter på vej

  • Højskole-weekend 11-13 oktober. “Visdom i virkeligheden”, med bl.a. Anders Laugesen, Jacob Aremark og Niels Viggo Hansen. Foreløbigt opslag og tilmelding her.

  • Midsommer-retreat på Helgenæs med Moving Meditation 14-16 juni. Meditation, refleksion, fællesskab og fest i sommerlandet. Også her medvirker Anne Mai Liin og Jacob Aremark. Dette arrangement er i privat regi, og altså ikke direkte i højskoleprojektets – men der vil blive lejlighed til at træde kendte stier på Helgenæs, møde højskolevenner, og i særdeleshed holde kontemplativ dialog, udforskning og fest. Info og tilmelding: https://moving-meditation.dk/da/juni-retreat-2024/

  • Vinter-højskoleuge i begyndelsen af 2025. Arbejdstitlen er “Kunst, Kærlighed og Kvantemekanik” – men den kan endnu forskyde sig lidt. Tid og sted er også på trapperne.